piatok 12. júla 2013

ABOUT IT

 Nový,krásný,mäkký,pohodlný... je super!O čom je reč?O svetríku,myslím,že mi ladí k pleti :DViac vám nepoviem,snáď už len to ,že mi v mysli pobehuje nápad na nový new in,lebo som si nakúpila .A lebo takýto tip článku sa vám páči,že ?Neviem,či sa mám rozpisovať,pretože v angličtine nie som až taká namakaná ,aby som mohla plodiť slohy!
P.S Myslíte,že mi ladí k pleti,že mi pristane:) Ozaj ,aké sú vaše obľúbené farby?Všetky myšlienky mi zdeľte do komentárov!!! :)
                                                         ***
New,beautiful,comfortable...it is super! I am writing about sweater.That is all,but maybe something: In my mind is going to make an idea about new in because i bought sth.And i think that you prefer and also like this kind of post,don´t you?! Should i write a lot? Because i don´t think ,that my english is so good to beget the hudge article!
P.S Is  sweather good,and fits me? Oh ,write me about your favourit colour.Every ideas write as comment!!! :)

3 komentáre:

  1. ten svetrík sa mi páči. odkiaľ je? :) a určite píš viac. (nemusíš všetko prekladať do angličtiny) a celkovo máš moc milý blog. páči sa mi tu. a moje obľúbené farby? nemám ich nejak podelené, že obľúbené a také čo nemám rada, ale dosť vecí mám v modrej a fialovej farbe, taktiež tyrkysová je skvelá. a začínam si znova obľúbovať ružovú (haha)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. svetrík je z H&M ,píšem po anglicky,pretože mám celkom vysokú návšetvnosť z roznych krajín(usa,turecko,rusko,nórsko...)tak aby mi rozumeli....a Ďakujem za pochvalu,každý komentár ma vždy nakopne :)

      Odstrániť